top of page

Tillbakablick 2018

Uppdaterat: 2 nov. 2020

ALMEDALEN, HUAWEI & WIT

2017 var ett succéår med viktiga seminarier för Skandias del samt att Anna var med och genomförde Almedalen Weekend. Trots det så blev 2018 ännu mer intressant. Inom entreprenörsskap, tech, utbildningsfrågor och finans händer det mycket och det är där Anna är som bäst.


Några av de intressanta uppdragen under 2018 var återigen Almedalen för 16e året och Almedalen Weekend. Många spännande kunder och uppdrag. Anna genomförde också Huawei’s första nordiska konferens samt Women in Tech för andra året i rad. Tech och framgångsrika tjejer är något som ligger Anna nära hjärtat och det blev ett succégenomförande även 2018. Det händer mycket i norra Sverige och att göra Västerbotten på Grand är alltid en höjdare!


Konferensen Gamifyus!, där Anna var moderator, innebar mängder av inblickar i spännande möjligheter som kommer genom att ”spel” korsas med utbildning.

Behöver ni lyfta era diskussioner? Eller vill ni ha en driven moderator som ställer de svåra frågorna och därmed verkligen når hela vägen fram till en bra diskussion? Annas erfarenhet kan verkligen göra skillnad. Anna driver diskussionerna men hjälper också företag med innehåll / boka talare / hitta lokaler.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page