Anna Olin Kardell - Moderator, Journalist och Programledare | Undrar om det slagit Hägglund att folk kanske vill bli besvärade av den politiska makten?
Professionell moderator och debattledare - Anna Olin Kardell. Anlitad av Sveriges största företag och organisationer. En av Almedalens mest anlitade.
Moderator, programledare, debattledare, almedalen, journalist, anna olin kardell, anna, olin
233
post-template-default,single,single-post,postid-233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Undrar om det slagit Hägglund att folk kanske vill bli besvärade av den politiska makten?

Undrar om det slagit Hägglund att folk kanske vill bli besvärade av den politiska makten?

Läste som så många andra Göran Hägglunds långa och stundtals röriga debattartikel (klicka här) och undrar om det slagit Hägglund att folk kanske vill bli besvärade av den politiska makten. ”Ytterst handlar det om att folk har rätt att slippa bli besvärade av den politiska makten…” Vi vill kanske ta del i kontrollen över våra ack så vanliga liv. Intressant att det är så lätt att se den häst någon annan sitter på men från den Hägglundska totto-ryggen förefaller allt som det ska.

Om vi inte vill vara Svenssons då, ska herr Hägglund på sin häst ändå bevaka våra intressen i att vara ”normala”. Vilket normalt beteende är det han så gärna vill bevara: att många elever inte klarar eller ens trivs i sin vardag, att folk småsuper och slår sina nära och kära, att fotboll mer handlar om vandalisering än om bollens rundhet eller det normala i att slå ner på allt som verkar onormalt? Vad är det om inte politik folk pratar om kring sina köksbord när hushållskassan, skolan och äldrevården diskuteras?

Jag betackar mig omtanken om min vanlighet och ber istället om att få vara ovanlig, annorlunda och kanske till och med sticka ut lite! Gnägg på er!!!

No Comments

Post A Comment