Anna Olin Kardell - Moderator, Journalist och Programledare | När 1 + 1 blir 3
Professionell moderator och debattledare - Anna Olin Kardell. Anlitad av Sveriges största företag och organisationer. En av Almedalens mest anlitade.
Moderator, programledare, debattledare, almedalen, journalist, anna olin kardell, anna, olin
229
post-template-default,single,single-post,postid-229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

När 1 + 1 blir 3

När 1 + 1 blir 3

Jag hade ett fantastiskt möte häromdagen som kan bli början på något stort. Träffade en kvinna som driver ett bolag med ”edutainment” som inriktning. Hon är improvisationsskådespelerska (en av Sveriges mest erfarna) och vansinnigt kreativ. Vi har jobbat ihop då och då under flera år men nu är tanken att ta det till en lite högre nivå. Med mina erfarenheter kring kommunikation, manusskrivande etc. och med hennes kunskaper i ex. kroppsspråk och improvisation har vi en gyllene kombination. Därav rubriken, för när vi slår ihop våra respektive kurser i presentationsteknik är det inte bara att det blir 1 kursledare till, utan man kommer få en ytterligare dimension. Nu är inte det här verklighet riktigt än, men grunden finns där och det kommer att bli riktigt bra.

Är ni mer nyfikna på vad edutainment är så läs mer om det och om Sofia Czinkoczky på http://www.aktor-edutainment.se/.

No Comments

Post A Comment